Sista dagen i Nha Trang

Nar vi kikade ut genom fonstret imorse trodde vi knappt vara ogon. Sol! Det blev stek pa stranden och bad i jattevagor hela dagen. Lite shopping hanns med ocksa. Det hela toppade vi med fyraratters pa ett av stans finaste stallen. De andra testade ostron, men seafood ar ju inte riktigt min grej sa jag hoppade det.

Imorgon, narmare bestamt klockan 04:25, borjar den laaaanga resan hem igen. 24 timmar tag, sen 12 timmars paus i Hanoi och sen 24 timmar flyg.

Sa snalla, ha lite overseende med om vi luktar aningen illa nar vi kommer hem.

emilia


Regn?

Det regnar. Klockan ar halv 1 och det har regnat hela dagen. Var gick det snett liksom?
Men vi kanske inte ska klaga, hela veckan har vi ju trots allt haft sol fram till mer eller mindre sent pa eftermiddagarna. Att det kommer nagon skur om dagen ar vi ju liksom forberedda pa nu, det ar liksom sa vadret fungerar har (vilket ar bra, eftersom vi antagligen fortfarande sett ut som signalkraftor annars), men kom igen, hela dagen?
Vi haller iallafall tummarna for att det slutar SNART sa vi far lite sol pa eftermiddagen istallet. For det dar med sol, eller kanske narmare bestamt "att sola" ar en av vara huvudsysslor har. Och vi trivs riktigt bra med det.

Det var val ungefar det jag hade att saga for tillfallet... Ni far ursakta bristen pa fantasi, men som ni forstar blir man lite deppig av vadret. Nu ska jag ga och dansa en soldans.

Sara


RSS 2.0