Forsta inlagget - Godkvall Hanoi

Nu ar vi framme i Hanoi efter vad som kanns som en evighet. Forsta stopp pa resan var London och det var nog just pa Heathrow som vi kande oss som mest opeppade. Att sitta och vanta i 4 timmar och veta att man vantar pa ytterligare 12 timmar pa ett flygplan var inte speciellt upplyftande. Etapp tva, till Hong Kong, har vi lite delade uppfattningar om. Sofia tyckte det var spannande med langflygning, Matilda och Emilia bondade med flygvardinnorna Iris och Melrose (det ar fortfarande oklart om Melroses hem kallas for "Melrose Place") och Sara flyttade efter ungefar fem minuter till en annan rad och spenderade darefter flygresan med att sovande ockupera tva saten. Detta helt ovetande om vad som forsiggick pa raden framfor. For att lyckas fa en blund lag namligen Sofia och Emilia sked medan Matilda strackte upp fotterna mot taket.

I Hong Kong hade vi betydligt samre med tid och kom fram till gaten lagom nar boarding borjade. Vi var oroliga att bagaget inte hade klarat det snabba bytet lika bra som vi, men lyfte lattade ner vara inpackade vaskor framme i Hanoi. Darefter motte vi upp en liten glad vietnames som tog med oss till bilen och sedan ut i det kaos som ska forestalla trafik.
Till slut ar vi nu framme pa hotellet dar vi ska spendera de tva narmsta natterna och imorgon ser vi fram emot att utforska Hanoi efter en god natts somn.
 
/Sara, Emilia, Sofia och Matilda

RSS 2.0