The Temple of Literature och sniglar


Klockan 10 imorse akte vi tillsammans med gruppen till the Temple of Literature. Det var intressant att se, men kanske inte apkul. Pa den skumpiga bussresan tillbaka till hotellet berattade var van tva mindre roliga skamt. En handlade om en kofamilj. Det var svart att forsta hela men den gick i princip ut pa att familjen skulle satta upp ett talt i en buss, men kopappan fes och blev darfor utkastad. Hur manga kor fanns kvar pa bussen? Svar: noll. Kor kan inte rakna. Det var roligt.
Efter lunchen gick vi och tittade lite i affarer. Vi  marker hur fort man anpassar sig till allt. I Sverige kan vi betala 100kr for ett fint amrband, men har ar 3 dollar for mycket... Ganska dumt om man tanker efter. Det kanns roligare att betala manniskorna har an kassorskorna pa H&M.

Jag som inte tyckte sa mycket om lunchen tog med emilia till en liten tant som lagade mat pa gatan for att ata en andra lunch :) Jag betalade 10 000 dong (ca 7kr) och fick en skal med nudlar, nagon valdigt stark krydda och sniglar. N i c e .
Efter det kopte vi frukt av nagra andra som ocksa packat upp en liten "restaurang" pa gatan. Restaurangerna ar nastan alltid bara en gryta och nagra plastpallar (ungefar sadan som barnfamiljer i Sverige anvander for att barnen ska na upp till handfatet). Dar traffade vi nagra backpackers fran Kanada!

Ikvall ska vi till en bar som heter Funky Monkey med resten av gruppen! Vi far se om dom har lika fina toaletter som stallet vi var pa igar.. Hm.. Kan blir svart.

Imorn aker vi till Nam Dinh! Iiiiih!


Matilda


Kommentarer
Postat av: eddo

oh, va coolt det låter med små matstånd å sånt! Jag vill också käka nudlar och leva på frukt! mmm jummi! Också lite cred för att ens våga testa såna grejor! ;)

lycka till imorgon!<3

2009-03-02 @ 18:36:11
Postat av: eva-karin

Funky monkey låter så där, men säkert får ni kul. Eftersom klockan passerat midnatt hos er när jag skriver det här så skickar jag grattiskramar till Emilia, ta hand om varandra,och sköt om er och sjung riktigt vackert för Emilia, eller....

2009-03-02 @ 21:29:47
URL: http://godmorgonvietnam.blogg.se/
Postat av: Sofie

Det låter som om ni har det bra! Har ni fått reda på någonting hur ni ska lära ut engelska och hur ni ska sova osv? Vad har ni för väder? Här hemma har det snöat en del ikväll.. Kram

2009-03-02 @ 23:07:21
Postat av: Sofie

Det låter som om ni har det bra! Har ni fått reda på någonting hur ni ska lära ut engelska och hur ni ska sova osv? Vad har ni för väder? Här hemma har det snöat en del ikväll.. Kram

2009-03-02 @ 23:10:11
Postat av: Lovisa

sniglar?

2009-03-04 @ 11:29:34
URL: http://neopolitandreams.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0