Uuunderbart vader

Det ar for harligt vader for att sitta framfor en dator! Vi ar ute och njuter i solen sa mycket det bara gar :) Darfor har vi slappat lite med bloggandet.

Sara har matt lite daligt igar och idag, men nu mar hon battre, sa ni behover inte oroa er. Vadret har som sagt var, varit undebart hela veckan! Sol och runt 30 grader varmt. Enda gangen vi faktiskt har klagat lite var nar vi var tvungna att mala fosterluckorna pa ett dagis som vi precis har borjat renovera, i stekande sol och inte ens en enda pytteliten vindpust. Det var svettigt! Jag kande mig som ett agg i en lite for varm stekpanna.

Ikvall fick vi, tillsammans med Hoai, laga var mat sjalva. Det blev riktigt gott och nu ar vi alla sadar jobbigt matta. Igen. Vi fortsatter att sla nya matrekord :p Jag kommer verkligen sakna maten nar jag kommer hem! Och Sanne, bra tips, vi maste kopte nat till kocken och staderskan innan vi aker.

Imorgon ar var sista jobbdag. Pa formiddagen ska vi fortsatta renovera och pa eftermiddagen ska vi leka med barnen. Det kanns lite konstigt att vi snart ska lamna byn... men vi ser fram emot vara semesterveckor sa himla mycket sa det ska nog ga bra :) Forst Halong Bay och sen Nha Trang. Ahhh va harligt det ska bli!

P.S Edith och Lovisa, jag anvander inte den elektriska flugsmallaren D.S


Mat


Kommentarer
Postat av: eddo

Yo go matilda! Peace, love and understanding!

2009-04-16 @ 17:02:10
Postat av: Mikael

Edith, är allt bra med dig? Konstiga inlägg från din sida. Eller är det så att du har svårt med Svenskan numera? Wie ist es mit sie? Is alles gut oder bist do caput.

2009-04-17 @ 08:28:22
Postat av: Gunilla

Vad härligt att ni äntligen fått det varmt och svettigt! Hoppas det håller i sig under era att två semesterveckor. Jag ser fram emot alla nya vietnamesiska rätter som ni kan laga när kommer hem.

Må så gott och Krya på dig, Sara

2009-04-17 @ 09:11:18
Postat av: eva-karin

äntligen har ni fått sol!!!!här i spanien är det så där...som svensk försommar typ. Fast vi får ju betänka att det fortfarande faktiskt är april.Har ju fått info teleledes ang. Sara's hälsa. Hur mycket cola har du druckit ? tur att det är en världsomspännande dryck. Sköt om er så väldigt mycket kramar eva-karin

2009-04-17 @ 11:09:36
Postat av: Kay

Asiatiska hälsningar till er alla fr Shanghai. Här också rätt varmt o skönt. Skicakde SMS till dig Matilda på ditt vietnamesiska telefonnummer och fick ett jättekonstigt svar...Du som skriver vietnameiska eller fel telefonnummer?

Hur ser semesterprogrammet ut? Hur mycket bad och hur mycket annat? Hur är det med shoppingabstinensen? Hittills verkar ni mest varit fokuserade på choklad i Cola, men det kanske räcker?

2009-04-18 @ 12:20:13
Postat av: Mikael

Hejsan! det kanns som att det var lange sedan som ni horde av er. fast egentligen sa ar det ju inte det. "Bara" 3 dagar. Det betyder forhoppningsvis att ni har tốt vader. Eller sa ar ni pa resande fot och installerar er pa nagot nytt smalt stalle. (Hoppas att det finns Internet cafe i narheten) Halong Bay finns inte i vaderkartan sa finns det nagon storre ort i narheten sa far ni garna skriva den, om ni vill ha vaderprognos vill saga. Erik Rydberg blev utrostad ur Robinson. Sager sjalvklart er ingenting, men anda!!! Vadret i Sverige - snoar i norra delen 10 plus i soder och i Uppsala soligt med latt dis just nu och ca. 3 plusgrader. Bơi, sola và vì vậy nó có tốt. Hugs cho tất cả các.

2009-04-19 @ 09:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0