Inte en paskkarring sa langt ogat kan na.

Idag ar det torsdag. A.k.a Matildas och Sofias lariam-dag. Men det ar inte vilken torsdag som helst. Det ar skartorsdag. Och det marks pa... ingenting alls. Men vi ska inte klaga, vi har ju trots allt redan haft vart firande. Och dessutom blev det lite halvt paskfirande igar kvall ocksa eftersom vi gjorde ett BERG med pannkakor tillsammans med Karin. Idag blir det ett nyttigare alternativ till kvallssnacks, namligen - trumvirvel - fruktsallad! Surprise surprise... Det blir en favorit i repris. For ett par veckor sedan gjorde vi namligen en enorm fruktsallad med kokosmjolk och Emilia, som sitter bredvid mig, dragglar vid blotta tanken pa det.
 
Idag spenderade vi formiddagen pa "det nya" dagiset malandes yttervaggarna. Aven innertaket skulle malas idag, men jag tror att de flesta av oss lyckades fa mer farg pa oss sjalva under det uppdraget. Pa eftermiddagen var det meningen att de aldre barnen skulle komma for att ha engelskalektion, men aterigen resulterade bristande kommunikation i ett missforstand och inga fnissiga flickor dok upp. Synd for dem, ganska skont for oss. Jag borjar dock trottna pa de dar missforstanden. Igar dok ett stort gang entusiastiska tolvaringar upp vid huset, bara for att fa reda pa att det var fel dag och bli tvungna att aka hem igen. Dessutom finns det ett gang annu aldre tjejer (som vi har berattat om forut) som dyker upp i tid och otid. Dock ALDRIG nar vi faktiskt har bestamt att det ar okej med laxhjalp och dylikt. En aning frustrerande.

Sara 

Kommentarer
Postat av: eva-karin

ordnung must sein, eller hade tyskaläraren gråtit nu ??

allt blir ju inte alltid som man tänkt sig... kan tro att vi/ni och vietnameserna har ngt annorlunda tänk, nyttigt eller ??

försök anpassa er, tror att det blir svårt för er att anpassa dem efter erat tänk.

Påsk kramar till er alla !!

2009-04-09 @ 21:36:29
Postat av: eva-karin

tjejer fortsätta äta frukt, det ryktas att det ska öppnas en Ben&Jerry's i Uppsala !!!!!!!!!!

2009-04-11 @ 14:21:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0