Hejda Giao Xuan

Minns ni hur det kanns nar man cyklar hem fran en skolavslutning och har ett helt sommarlov framfor sig? Precis sa kandes det nar vi cyklade hem i fredags eftermiddag, efter var sista arbetsdag. (Okej, en fin klanning fattades visserligen. Man kanner sig liksom inte sarskilt sommarfin i skabbiga malarshorts, flackig tintin-tischa och flipflops storlek 42. Men kanslan var dar, och det ar det som ar viktigast.)

Nu AR det namligen sommar och semester pa riktigt. Solen steker sa att vi smalter bort. Men alla mammor, vi haller i oss litervis med vatten, ingen fara! Den har sondagen har mest gatt at att packa och stada upp vart rum. Det var svettigt, mycket saker som ska ner i liten vaska, men det gick till slut! Det firade jag med en kall ol pa verandan.

Det kanns skittrakigt att lamna Giao Xuan, jag trivs verkligen har. Men samtidigt ska det bli kul att komma ivag, for det betyder ju nya aventyr! Imorgon bar det av till Halong city, dar vi bara stannar en natt. Sedan vidare till HALONG BAY och pa sondag tar vi bussen ner till Nha Trang. Det kommer val bli lite si och sa med bloggandet, men det har ni val forstaelse for... Jag bjussar pa ett par bilder som kompensation!

   


hejs!
emilia

Kommentarer
Postat av: Sanne

Hej

Tack för bilderna! Jättekul!

Ha det bra på semestern!

2009-04-19 @ 18:22:51
Postat av: eva-karin

ÄÄÄÄÄntligen lite' bilder, jag har ju skapat mig en hel del av den varan i huvudet, får se om det stämmer när ni kommer hem med alla kort ni tagit.

Vad skönt med värme, eller ?? ha nu så jätteskönt på er semester och ta hand om er!!

Kramar Eva-Karin

2009-04-19 @ 21:15:45
Postat av: Mikael

Ja, kuul vare me bilder. Gillade era egengjorda penslar. Cooool:a. Saknade dock en bild nar ni ater frukt eller annat, for det verkar ju vara en favvosysselsattning, Hohohoho (Hohoho= Apa som pratar) Hoppas att resan har gått bra. Vadret ser ju tyvarr ut som det ser ut men

forhoppningsvis ar det battre nere vid havet. Har blir det halvklart och ca 7 grader idag Fotboll - Djurgarden forlorade mot Hammarby med 3-1 Ser INTE bra ut for DIF hitills. Ha det BRAAAAA!!!

2009-04-21 @ 08:03:25
Postat av: Emelie

Gud va tiden går fort! Jag tyckte precis ni kom dit. Men så är det när man börjar bli gammal, right? ;) Får se om jag känner igen er när ni kommer hem! ha en underbar semester! Saknar er flickor

2009-04-21 @ 17:18:13
Postat av: Mikael

Nu vare laaaange sedan nagon skrev nat sa nu ere dax. Hy vọng bạn cảm thấy tốt và rằng thời tiết là tốt (Hoppas att ni har det bra och att vädret är bra)Nha Trang ar ju storsta turistomradet i Vietnam sa nagot Internet Cafe borde ni val kunna hitta och beratta vad som har hant efter att ni lamnat Giao Xuan. Hande det nat spannande/kul pa bussresan tex. Hur var det i Halong city/Halong Bay. Ar maten annorlunda i Mellersta/sodra delen av Vietnam gemfort med Norra. (Hanoi). Ar det nagon skillnad i levnadsstandard, mindre med risfalt eller mera vasterlandskt. Ar ni mindre uttittade, ar det skillnad i bemotandet, trevligare,otrevligare. Nar jag tittar pa bilder fran Nha Trang ser det jakla haftigt ut med strander, oar och palmer for att nu bara namna nagot. Skriv och BERATTA. Pa hemmafronten intet nytt. Men en liten uppdatering ska ni fa - I Svenska Idol 2009 har fyra killar från Jonkoping gjort braksucce i en nakendans med bara knackebrod som skydd. Sant dar runt Wasabrod. Nakendansen hyllas i USA där man säger att det ar det basta upptradandet (typ sta upp framtradande) som nagonsin gjorts. Tyvarr sa kommer man aldrig att fa se nagot liknande i Idol USA. Uppsalavadret i helgen blir 18-20 grader och soligt, Wooooooow Nha Tran vadret blir i morgon, fredag Inget regn, sol men aven moln. Ca 30 grader.. Bơi mát

2009-04-23 @ 07:43:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0